SHOEI GT-AIR 3 HJÄLM REALM TC-1

SHOEI GT-AIR 3 VIT - Framtidens TouringhjälmUtforska vägarna med SHOEI GT-Air 3, en hjälm som representerar en ny era av komfort och säkerhet för sport- och tou

 

Recensioner

SHOEI GT-AIR 3 VIT - Framtidens Touringhjälm

Utforska vägarna med SHOEI GT-Air 3, en hjälm som representerar en ny era av komfort och säkerhet för sport- och touringförare. Med sin markanta design, banbrytande funktioner och överlägsen komfort är denna hjälm skapad för att dominera på alla typer av vägar.

SÄKERHET I VÄRLDSKLASS

SHOEI GT-Air 3s avancerade skal i AIM (Advanced Integrated Matrix) kombinerar fiberglas och organiska fibrer för flexibilitet och lätthet. Tillsammans med en flerskikts polystyrenkärna erbjuder den maximalt skydd. PINLOCK EVO-linsen som medföljer hjälmen är extremt effektiv mot imma, och CNS-1C visiret ger ett klart synfält utan distorsion. Hjälmen är godkänd enligt ECE-R 22.06 och utrustad med EQRS-system för snabb avtagning i nödsituationer.

KOMFORT SOM HÅLLER DISTANSEN

Med tre olika skalstorlekar anpassas GT-Air 3 perfekt efter din storlek. Ergonomisk centrerad tyngdpunkt minskar belastningen på nackmusklerna, medan de fullständigt avtagbara och tvättbara dynorna stödjer luftcirkulationen inuti hjälmen. Det verktygslösa visirbytet och den självanpassande visirmekanismen gör det lätta att hantera visiret, även med handskar.

EFFEKTIV VENTILATION FÖR ALLA KLIMAT

Ventilationskanaler optimerar flödet av frisk luft och håller dig sval oavsett klimat. En filter i frontventilationen skyddar mot insekter.

AERODYNAMIK SOM GÖR SKILLNAD

Integrerade spoilers och slimmad design reducerar vindbrus och ökar aerodynamiken, vilket ger en tystare och mer stabil körning.

TILLBEHÖR (som går att köpa till)

Varierande uppsättning visir, kommunikationssystemet SENA SRL3 Mesh, och många andra tillbehör gör det möjligt att skräddarsy din SHOEI GT-Air 3 efter just dina behov.

Framtidens touring kräver en hjälm som inte bara skyddar utan även höjer upplevelsen - SHOEI GT-Air 3 är svaret för den moderna motorcyklisten som inte nöjer sig med mindre än det bästa.Recensioner

Recensera produkt