Thor Crosshjälm Sector 2 Mattsvart 20yrsAnniversary 20% Rabatt

Vid köp av valfri crosshjälm erbjuder Sportdepån 30% rabatt på ord. pris på 1 styck Thor REGIMENT Black/Grey googles med dark smoke lins. Vill du ha fler av den

 

Recensioner

Vid köp av valfri crosshjälm erbjuder Sportdepån 30% rabatt på ord. pris på 1 styck Thor REGIMENT Black/Grey googles med dark smoke lins. Vill du ha fler av denna naja brilla får du 15% rabatt :)

Thor Crosshjälm Sector 2 Mattsvart 

Utforska crossbanan med totalt förtroende med Thor Sector 2 crosshjälm. Denna innovativa hjälm kombinerar stil, säkerhet och prestanda för att ge dig den ultimata åkupplevelsen. Oavsett om du är en erfaren förare eller nybörjare, kommer Thor Sector 2 att ge dig den skyddsnivå och komfort du behöver.

Avancerad Säkerhet: Thor Sector 2 crosshjälm är konstruerad med avancerad säkerhetsteknik för att skydda ditt huvud mot stötar och slag. Den uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna och är godkänd för att ge dig fullständig trygghet.

Håll dig sval och bekväm även under de mest intensiva åkturerna. Hjälmen har ett effektivt ventilationssystem som hjälper till att reglera luftflödet, vilket minskar överhettning och håller dig fokuserad på vägen framför dig.

En korrekt passande hjälm är avgörande för komfort och säkerhet. Thor Sector 2 levereras med flera storlekar och justeringsmöjligheter, så att du kan hitta den perfekta passformen för din huvudform.

Tillverkad med högkvalitativa material som tål tuffa förhållanden. Thor Sector 2 är byggd för att vara hållbar och klara av de påfrestningar som kommer med off-road åkning.


Thor Sector 2 crosshjälm är idealisk för både professionella motocrossåkare och äventyrsentusiaster. Om du älskar att utforska terrängen på två hjul, är denna hjälm ett oumbärligt tillskott till din utrustning. Oavsett om du tävlar eller bara njuter av adrenalinpumpande körningar, kommer Thor Sector 2 att föra din upplevelse till nya höjder.

Teknisk Specifikation:

• EPS-innerskal med dubbel densitet och omfattande in- och utloppsventilation
• Skal av formsprutad polykarbonat/formad ABS
• Avtagbart/tvättbart fuktavledande innerfoder
• Hi-flow ventilation i munnen med filter för luftintag
• Näsbygel i flexibelt gummi
• Fullt justerbart ventilerat visir för att minska luftflöde
• Baktill är den optimerad för att glasögonremmen enkelt skall kunna flyttas

Recensioner

Recensera produkt