SHOEI CROSSHJÄLM VFX-WR 06 White

SHOEI VFX-WR 06 är en modern crosshjälm som har utvecklats från sin föregångare. Den innovativa skaletekniken ger ett stabilt, lätt och aggressivt utseende. Kon

 

Recensioner

SHOEI VFX-WR 06 är en modern crosshjälm som har utvecklats från sin föregångare. Den innovativa skaletekniken ger ett stabilt, lätt och aggressivt utseende. Kontinuerliga konturer från visiret till baksidan av huvudet ger en stabil skalstruktur, perfekt guidning av gogglebandet och en otrolig look. Det integrerade säkerhetssystemet M.E.D.S. (Motion Energy Distribution System) säkerställer bästa möjliga reducering av rotationsenergi vid en olycka.  Nu också ECE 22.06 godkänd.

VFX-WR 06 är utrustad med den avancerade AIM+ ytterskalet (Advanced Integrated Matrix Plus) som består av 6 lager glasfiber, organiska fibrer och högpresterande fibermaterial. Tillsammans med polystyreninlägget som består av flera element med olika absorptionsförmåga och Motion Energy Distribution Systemet (M.E.D.S.), erbjuder VFX-WR det bästa man kan ha på huvudet både vid körning och krasch.


Recensioner

Recensera produkt