GAERNE SG-12 MAGNESIUM VUXEN

GAERNE SG-12, den bästa motocross och enduro stöveln på marknade.Gaerne kan stolt skryta med att tidningar runt om kring i världen har satt SG-12 i rigorösa tes

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 

Recensioner

GAERNE SG-12, den bästa motocross och enduro stöveln på marknade.

Gaerne kan stolt skryta med att tidningar runt om kring i världen har satt SG-12 i rigorösa tester och har gång på gång visats komma ut på topp med 5 stjärniga betyg som hävdar
att det är den mest hållbara, komfortabla och skyddande stövel som finns till dags dato.

SG-12 stöveln har trendiga färgval, många justermöjligheter, grym flex och rörlighet samt aero-styling, med stabilitet överallt där det krävs, vilket garanterar den komfort och säkerhet som en motocrossförare behöver, fokusera mindre på utrustningen och mer på åkningen.
På insidan har SG-12 satt standarden för komfort, support, kvalitet och är ett hantverk som andra stövlar världen över knappt kan jämföras med.
Gaerne: livet är kort, njut av turen.

Dual Stage Pivot System. Detta revolutionerande nya systemet är patenterat och exklusivt för Gaerne. Den första leden är fäst vid "Razorback". Detta ger en stel komponent som ger ett starkt stöd i sidled medan en glidplatta håller den övre delen av stöveln i ett beslutsamt och upprätt läge. Den andra leden är fast på en glidande skena som gör att förarens fot känns naturligt när du står på fotpinnen, eller i en växling eller broms situation. Den kommer dock att "bottna" och absorbera stötar i händelse av att du överhoppar ett hopp eller i händelse av oönskad kompression.


EGENSKAPER:


INVÄNDIGT FODER

På insidan hittar du det berömda "Gaerne Memory Cell Foam". Känd för den bekvämaste känslan och passformen körning efter körning. Gelen formar sig efter din ankel och och gör att fotens känns planterad inne i skon.


INNERSULA

Inne i stöveln hittar du en helt ny fotbädd som är speciellt gjuten för att korrekt stödja foten. I den bakre delen av fotbädden har ett nytt stötdämpande material använts. Framsidan har konstruerats för att göra det möjligt för foten att ventilera.


HÄLKAPPA

Den nya halen har utformats för att absorbera stötar i händelse av en bakre komprimering. Den fungerar också som en trevlig plats att visa upp den nya "G"-logotypen!


TÅHÄTTAN

Denna nya design presenterar ett smalare tå området för en förbättrad känsla av växelspaken och fotbromsen. Hela området är lindad av ett nytt plastmaterial som är lättare och ger mer komfort och känsla för cykeln.


FRÄMRE PLATTAN [SMALBENSSKYDD]

Det nya termoplast smalbensskyddet är anatomiskt formad för perfekt passform. Genom att ta bort tre skruvar kan en förare kan göra öppningen bredare för att rymma ett större ben eller knäskydd.


SPÄNNSYSTEM

SG-12 använder fyra lätta aluminium spännen som fäster mot en justerbar rem. Detta är ett "beprövat" system som gör att stöveln är lätt att ta på och av. Säkert och omtyckt utan att krångla till!


GREPPSKYDD

På den inre sidan av kängan sitter ett nytt "greppskydd" av gummi. Du får ett exceptionellt grepp av cykeln, samtidigt som det erbjuder en värmetålig padding mot ditt inre ben.

Recensioner

Recensera produkt